Jdi na obsah Jdi na menu

AK47

13. 1. 2011

 

 

Historické pozadí vzniku:
Do druhé světové války vstupovala Sovětská armáda s pěchotní výzbrojí, jejíž složení se příliš nelišilo od výzbroje armád jiných evropských zemí. Základní zbraní pěchoty byla opakovací puška (Mosin vz. 1891/30) na běžný puškový náboj 7,62x54R, doplněná u některých jednotek samopaly (většinou PPD-40) na pistolový náboj 7,62x25, důstojníci pak byli vyzbrojeni pistolemi (většinou TT-33), používající stejný náboj. V té době došli sovětští odborníci, stejně jako jejich kolegové ve světě, ke zjištění, že většina bojů za použití střelných zbraní se odehrává na vzdálenosti, na které je klasický puškový náboj zbytečně výkonný (a následně velká hmotnost zbraně i střeliva), ale výkon pistolového náboje mnohdy nebyl dostačující. Na základě tohoto zjištění byl pod vedením N. M. Jelisorova a B. V. Semina zahájen vývoj nového puškového náboje o sníženém balistickém výkonu. Ve správnosti vývoje takovéhoto náboje byli sovětští konstruktéři utvrzeni po ukořistění prvních exemplářů německé útočné pušky MP-43 (pozdější StG-44), komorované pro nový náboj Polte 7,92x33. Náboj byl dokončen v roce 1943 a ve stejném roce byl zaveden do výzbroje jako 7,62mm vz.43 (náboj je podle C.I.P. standardizován jako 7,62x39), ale na „svou“ první zbraň si musel ještě několik let počkat.
Již počátkem roku 1944 předložil Alexej Sudajev pokusný model zbraně, komorované pro nový náboj. Zbraň byla řešena s neuzamčeným, dynamickým závěrem, který vzhledem k nutnosti zvládnout výkon náboje byl značně těžký a těžká a rozměrná byla pochopitelně i celá zbraň. Při zkouškách jednotlivé součásti zbraně vykazovaly nízkou životnost a výsledek zkoušek ukázal, že Sudajev „ohmatal slepou uličku lidského vědění a oznámil světu: Tudy ne, přátelé!“
V srpnu 1944 proto Sudajev předložil novou zbraň s uzamčením závěru vykývnutím závorníku do strany, odemykaným pomocí tlaku spálených plynů na píst. Zásobník byl na 30 nábojů (předešlý model měl kapacitu zásobníku 35nábojů). Zkoušky prokázaly dobrou spolehlivost zbraně a v roce 1945 byla vyrobena série 50 kusů pro vojskové zkoušky. Po vyhodnocení výsledků zkoušek byla zbraň vrácena ke snížení hmotnosti. Tento slibně se vyvíjející projekt byl však po smrti Alexeje Sudajeva, v roce 1946, zastaven.
Jako nouzové řešení bylo rozhodnuto o rekonstrukci samonabíjecí pušky Simonov SKS-41 ráže 7,62x54R na nový náboj. Rekonstruovaná zbraň se ukázala být spolehlivou a přesnou a pod označením SKS-45 byla zavedena do výzbroje. Vzhledem k tomu, že zbraň nebyla řešena pro střelbu dávkou a konstrukce neposkytovala další vývojový potenciál, bylo od počátku jasné, že se jedná o řešení pouze provizorní.

Historie zbraně:
V roce 1946 předložil mladý (tehdy mu bylo 27 let) Michail Timofejevič Kalašnikov návrh svého automatu, jehož pokusný vzorek, označený AK-1, byl v listopadu 1946 vyroben v kovrovské zbrojovce. V následujících porovnávacích zkouškách se zbraněmi A. A. Dementěva z Kovrova a F. Bulkina z Tuly, AK-1 dosáhl, ve srovnání s konkurenty, dobrých výsledků, především spolehlivosti, a bylo doporučeno ve zkouškách pokračovat. Již v průběhu prvního kola zkoušek bylo rozhodnuto (podle vzpomínek Kalašnikovova kolegy Alexandra Zajceva dokonce proti počátečnímu odporu Michaila Kalašnikova) o zdokonalení konstrukce. Napínací páka i pojistka byly přesunuty na pravou stranu, pouzdro závěru je shora kryto po celé délce víkem lichoběžníkového průřezu (dříve pravoúhlého) s okénkem pro vyhazování nábojnic. Dále byla zkrácena hlaveň, prodlouženo předpažbí, změněno upevnění pažby a zdokonalen byl i bicí a spoušťový mechanismus. Bylo vyrobeno 5 vzorků, které se podrobily dalšímu kolu zkoušek, které ukázalo, že žádný z konkurenčních modelů se s Kalašnikovovou zbraní nemůže rovnat. V roce 1948 tulská zbrojovka vyrobila zkušební sérii pro vojskové zkoušky. Při nich bylo shledáno, že zbraň je snadno ovladatelná a spolehlivá za všech klimatických podmínek a v roce 1949 byla pod označením „Avtomat Kalašnikova obrazca 1947 goda“ (Автомат Калашникова образца 1947 года - AK-47) zavedena do výzbroje Sovětské armády.
Náběh výroby AK-47 představoval vážný technologický problém. Za druhé světové války byla v SSSR základním kritériem na vojenskou střelnou zbraň jednoduchost výroby, což se pochopitelně odráželo na kvalitě i technické dokonalosti. Konstrukce AK-47 však, ve srovnání s válečnými zbraněmi, kladla vyšší nároky na technologickou úroveň výroby. Ačkoli AK-47 byl, ve srovnání se západními zbraněmi, přece jen hruběji zpracován a přesně obráběny byly jen funkční plochy, některé technologie, jako tváření pouzdra závěru z ocelového plechu nebo chromování vývrtů, představovalo zpočátku takový problém, že až do jeho vyřešení pokračovala masová výroba samonabíjecích karabin SKS-45. Nové AK-47 tak k jednotkám Sovětské armády začaly přicházet až na sklonku roku 1949. Během 50. a 60. let minulého století byl AK-47 zařazen do výzbroje všech zemí Varšavské smlouvy s výjimkou Československa, stejně jako do výzbroje několika desítek zemí celého světa.

Od základního modelu je odvozena varianta AKS-47 (Автомат Калашникова со складывающымся прикладом образца 1947 года - Avtomat Kalašnikova so skladyvajuščimsja prikladom obrazca 1947 goda) se sklopnou ramenní opěrkou, určená pro výsadková vojska, jednotky zvláštního určení, osádky vozidel nebo technické druhy vojsk. Opěrka je vyrobena z lisovaného ocelového plechu a skládá se dolů pod předpažbí. Jinak se od základního modelu neodlišuje.

Během deseti let výroby došlo ke dvěma výraznějším změnám konstrukce. Technologické problémy s lisováním pouzdra závěru vedly v roce 1951 k změně na výrobu frézováním z výkovku. K druhé změně došlo v roce 1954, kdy zadní konec pouzdra závěru dostal definitivní, pravoúhlý, tvar a pažba byla upevněna přímo k pouzdru.

Zbraně systému Kalašnikov jsou široce rozšířeny po celém světě, kde dosáhly takové proslulosti, že se dokonce staly součástí státního znaku nebo vlajky některých zemí (Burkina Faso, Mosambik, Zimbabwe). Podle údajů v dostupné literatuře bylo do poloviny 90. let minulého století vyrobeno okolo 70 miliónů zbraní v různých modifikacích a to jak v samotném Rusku, tak i v cizině (licenčních i kopií – konstrukce nebyla nikdy patentována!) Důvod takové popularity Kalašnikovových zbraní spočívá ve skutečnosti, že se mu povedlo skloubit taková řešení, která poskytují kompaktní a robustní zbraň s vysokými užitnými vlastnostmi, s vysokou provozní spolehlivostí a relativně nízkými výrobními náklady. Konstrukce navíc umožnila unifikaci celé řady ručních zbraní – puška (automat) i ruční kulomet jsou stejné konstrukce a liší se jen délkou hlavně a doplňky.

Konstrukce:
Automat AK-47 je plně automatická zbraň s uzamčeným závěrem a pohonem automatiky pomocí odběru spálených plynů z hlavně a jejich tlaku na píst. Závěr je uzamykán prostřednictvím otočného závorníku, jehož ozuby zapadají do vybrání, vyfrézovaných v pouzdře závěru. Bicí ústrojí je kohoutkové s automatickou spouští. Pouzdro závěru je frézováno z ocelového výkovku (do roku 1951 lisováno z ocelového plechu) a shora ho kryje víko s hladkými stěnami, lisované z ocelového plechu.
Vývrt za tepla kované hlavně je tvrdě chromován. Hlaveň je nalisována do pouzdra závěru. Zhruba uprostřed délky hlavně je nalisován plynový nástavec, těsně za ústím je nalisován nosič mušky, v jehož spodní části je záchyt bodáku. První série úchyt bodáku pod nosičem mušky postrádaly.
Pažba a předpažbí jsou vyrobeny ze dřeva. Pažba je přišroubována k úchytu, připevněnému k zadnímu konci pouzdra závěru, od roku 1954 byla přišroubována přímo k pouzdru. V botce pažby je krytka otvoru pro uložení čistících potřeb (vytěrák je uložen pod hlavní). Pažbička se vyráběla z laminovaného dřeva nebo, později, z plastu.
Mířidla jsou otevřená. Klapkové hledí je výškově stavitelné s cejchováním do 800 m. Muška je stavitelná výškově i stranově. Mířidla jsou opatřena tritiovými tečkami pod zářezem na hledí a na mušce.
Zásobník je odnímatelný segmentový, s kapacitou 30 nábojů. Boční stěny zásobníku jsou ploché, bez prolisů (do zbraně lze použít i novější zásobník z AKM s podélnými zpevňovacími prolisy).

K automatu AK-47 patří i nožový bodák s čepelí o délce 210 mm. Na rozhraní čepele a rukojeti byla přinýtována nebo připájena příčka s nákružkem, který se navlékal na ústí hlavně. Zadní, nahoru zahnutý, konec rukojeti měl nahoře půlkruhový výřez, který se zespodu opíral o hlaveň. Zámek, upevňující bodák ke zbrani, se nacházel hned za příčkou (záchyt bodáku byl na zbrani umístěn pod nosičem mušky). Ostří čepele mohlo být nahoře i dole. Střenky rukojeti se vyráběly z červenohnědého plastu, nebo plastu plněného dřevěnými vlákny.


Technické údaje:
Typ - AK-47 (AKS-47)
Ráže – 7,62 mm
Náboj – 7,62 mm vz.43 (7,62x39)
Celková délka – 870 mm (880/645 mm)
Délka hlavně – 415 mm
Hmotnost prázdné zbraně – 4,3 kg (3,8 kg)
Hmotnost nabité zbraně – 4,876 kg (4,376 kg)
Kadence – 775 ran/min
Úsťová rychlost – 715 m/s
Počet drážek – 4
Stoupání drážek – 235 mm doprava
Délka záměrné – 378 mm
Kapacita zásobníku – 30 nábojů

Pozn.: Technické údaje se v jednotlivých pramenech odlišují, nehledě na odlišnosti jednotlivých variant zbraně. Zde uvedeny údaje jsou platné pro model vyráběný v letech 1954-1959. V případě, že se údaje v literatuře rozcházely, přiklonil jsem se buď k údajům převažujícím nebo k současným ruským údajům.

Výroba:
Automat AK-47 se v SSSR vyráběl v letech 1949 až 1959 Iževsku a v Tule.

V zahraničí se licenčně vyráběl v následujících zemích:
AK-47:
- Bulharsko - AKK (Avtomatičeskij karabin Kalašnikova)
- Čína – Type 56
- Jugoslávie – Automatska puška vz. 64
- KLDR – Typ 58
- Maďarsko – AK-55
- NDR – Mpi-K (Maschinenpistole Kalaschnikow)
- Polsko – PMK (Pistolet Maszynowy Kalasznikow) nebo Kbk-AK (Karabinek Automatyczny Kalasznikow)
- Rumunsko - AI

AKS-47:
- Čína – Type 56-1
- NDR – Mpi-KS (Maschinenpistole Kalaschnikow mit geklappbarem Schulterstütze)
- Polsko – PMK-S

Značení:
Automaty AK-47 sovětské výroby byly značeny na levé straně pouzdra závěru rokem výroby a výrobním číslem, které se opakovalo i vzadu a víku pouzdra závěru a pravé straně předpažbí.
Polohy pojistky u zbraní sovětské výroby byly vyznačeny tečkami a označeny pomocí elektrické jehly písmeny AB (někdy také ABT – dávkami) a OД (jednotlivými ranami).
Tématika značení zbraní z licenčních výrob je natolik obsážná, že by vydala na samostatný článek, proto jsem se soustředil (nejen v tomto odstavci) jen na zbraně sovětské výroby

 

kc-a47f-no0513mg-ag-1-1-.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

JimmyLab - Стоимость Работ По Электропроводке

10. 7. 2023 14:24

Ник сервис https://vrgrad.ru/remontno-stroitelnye-raboty/obrabotka-pomeshhenij-posle-chrezvychajnyh-situaczij/ochistka-poverhnostej-ot-sazhi-i-gari/

Обратился с услугой косметического ремонта для двухкомнатной квартиры https://vrgrad.ru/stati-o-remonte/page/4/
мне лишь нужно было обговорить детали дизайна, а остальное ребята все сделали сами)))
Так же зададим основные вопросы нашему заказчику https://vrgrad.ru
Напомним, что ремонт вышел в 1 000 000 рублей (материал + работа)
Сегодня на обзоре у нас Косметический ремонт квартиры https://vrgrad.ru/stati-o-remonte/zhidkie-oboi-v-interere/
Потолок у нас остался прежний, только немного освежили https://vrgrad.ru/raboty-s-konstrukcziyami-iz-gkl/
Паркет на полу остался тоже с предыдущего ремонта, который мы просто укрыли и сохранили https://vrgrad.ru/stati-o-remonte/remont-kvartir-sovety-speczialistov/kak-spryatat-kommunikaczii-v-kvartire/

Компания ООО за участие в создании нового офиса нашей компании https://vrgrad.ru/stati-o-remonte/remont-kvartir-sovety-speczialistov/dushevaya-v-stroitelnom-ispolnenii/
В процессе…
В остальном был выполнен ремонт, посмотрите оцените https://vrgrad.ru/fotogalereya-rabot/remont-vannoj-komnaty-i-tualeta-ul-lobnenskaya-d-7/
Оставьте ваше мнение, что из ремонта вам понравилось, а что не понравилось https://vrgrad.ru/remontno-stroitelnye-raboty/otdelka-i-remont-polov/

JamesFurry - Мужские Свитера Оптом

10. 7. 2023 13:51

Отгрузка товара происходит после полной предоплаты на следующий день, однако есть возможность экспресс-отправки в тот же день https://mollix.ru/catalog/tovary_dlya_doma/postelnoe_bele1/detskoe_postelnoe_bele/18900/

Вот несколько примеров:
Теперь нет необходимости заниматься самостоятельным поиском проверенного поставщика, выбирать способ доставки грузов из Китая, чтобы начать полноценно продавать на маркетплейсах https://mollix.ru/catalog/detskaya_odezhda/filter/brand-is-babycosy/apply/?PAGEN_1=12
Компания Gomarkt оказывает полный комплекс услуг, позволяющих купить товары из Китая оптом от производителя https://mollix.ru/catalog/zhenskaya_odezhda/natelnoe_bele/bele/filter/brand-is-jumores/apply/?PAGEN_1=10

HitsOptom https://mollix.ru/catalog/muzhskaya_odezhda/rubashki1/24819/
ru https://mollix.ru/catalog/zhenskaya_odezhda/natelnoe_bele/sorochki/8144/

Склад находится в городе Москва, однако поставки на него идут из стран производителей https://mollix.ru/catalog/zhenskaya_odezhda/sportivnaya_odezhda/sportivnye_shtany/25606/
Доставка товара осуществляется по всей стране или курьером по городу, если находитесь там же https://mollix.ru/catalog/premium/muzhskaya_odezhda1/filter/brand-is-polo_ralph_lauren/apply/?PAGEN_1=2

Надежные компании, проверенные в бою https://mollix.ru/catalog/premium/?PAGEN_1=13
Определенные гарантии https://mollix.ru/catalog/muzhskaya_odezhda/futbolki_tenniski_longslivy/futbolki/22664/
Прямые контакты https://mollix.ru/catalog/muzhskaya_odezhda/svitery_dzhempery1/

Puilliamrok - kjkilliamrok

6. 7. 2023 21:03

Guide to choosing a scooter for city riding: What to look out for
Introduction:
When choosing a means of transportation for urban https://www.garant.ru/ia/press_release/1524516/ riding, many people turn their attention to scooters. Scooters have become a popular means of transportation in cities because of their compactness, economy, and ease of operation. However, before buying a scooter, it is important to consider several factors to choose the right model for your needs. In this article, we'll look at the key aspects to consider when choosing a scooter for urban riding.
Size and compactness:
One of the most important aspects when choosing a scooter for city riding is its size and compactness. You will want a scooter that can easily maneuver through crowded streets and can easily park in tight spaces. Consider https://xsport.ua/ru/others_s/news/kak-vybrat-velosiped-dlya-ezdy-po-bezdorozhyu-sovety-ot-motozilla_8808680/ compact models with a small turning radius to be able to maneuver easily in a crowded city.
Engine power:
Scooter engine power is also an important https://en.interfax.com.ua/news/press-release/920472.htmlh factor. In an urban environment, you will probably need a scooter with little power since you will be riding it for short distances at speeds that match the speed limits of city streets. Choose a scooter with an engine with enough power to provide a comfortable ride in urban https://informator.ua/ru/kak-vybrat-shlem-dlya-motocikla-rukovodstvo-ot-motozilla environments, but not too much power to avoid excessive fuel consumption.
Fuel economy:
One of the main advantages of scooters is their fuel efficiency. When choosing a scooter, pay attention to its fuel efficiency. Scooters with lower fuel consumption can help you save money on gas and reduce your environmental emissions.
Convenience and comfort:
It's important to choose a scooter that https://interfax.com.ua/news/press-release/836937.html offers comfort and convenience while riding in the city. Pay attention to seat ergonomics, handlebar height, and pedal position. Test out the scooter before you buy to make sure you feel comfortable behind the wheel and can easily reach https://www.5.ua/novyny-kompaniy/yak-vybraty-zhinochyi-skuter-porady-vid-motozilla-297530.html all the controls.
Safety Systems:
Safety on the road is of the utmost importance. When choosing a scooter, look for safety systems such as anti-lock brakes (ABS), stability control system (ESC), and high-visibility headlights. These systems will https://www.unn.com.ua/uk/news/2013769-kupuyemo-velosiped-poradi-novachkam-vid-kompaniyi-motozilla?utm_referrer=smi.pp.ua help you reduce the risk of accidents and keep you safe on the road.
Conclusion:
Choosing a scooter for urban riding requires attention to several key aspects. Size and compactness, engine power, fuel efficiency, comfort and convenience, and safety systems are all factors to consider when choosing a scooter for city riding. Don't forget your personal preferences and budget as well. Research various scooter models thoroughly, read reviews and consult a salesperson or expert to make the right choice and enjoy a comfortable and safe city ride on your new scooter.

Silliamrok - Ailliamrok

6. 7. 2023 19:02

Guide to choosing a scooter for city riding: What to look out for
Introduction:
When choosing a means of transportation for urban https://en.interfax.com.ua/news/press-release/771832.html riding, many people turn their attention to scooters. Scooters have become a popular means of transportation in cities because of their compactness, economy, and ease of operation. However, before buying a scooter, it is important to consider several factors to choose the right model for your needs. In this article, we'll look at the key aspects to consider when choosing a scooter for urban riding.
Size and compactness:
One of the most important aspects when choosing a scooter for city riding is its size and compactness. You will want a scooter that can easily maneuver through crowded streets and can easily park in tight spaces. Consider https://gazeta.ua/articles/avto/_ak-yizditi-na-skuteri-po-kiyevu-vzimku-poradi-vid-motozilla/1059762 compact models with a small turning radius to be able to maneuver easily in a crowded city.
Engine power:
Scooter engine power is also an important https://agrostory.com/ua/info-centre/fans/yakiy-vibrati-motoblok-dlya-dachi-tipi-vidi-kharakteristiki-poradi-vid-motozilla/ factor. In an urban environment, you will probably need a scooter with little power since you will be riding it for short distances at speeds that match the speed limits of city streets. Choose a scooter with an engine with enough power to provide a comfortable ride in urban https://ru.interfax.com.ua/news/press-release/836935.html environments, but not too much power to avoid excessive fuel consumption.
Fuel economy:
One of the main advantages of scooters is their fuel efficiency. When choosing a scooter, pay attention to its fuel efficiency. Scooters with lower fuel consumption can help you save money on gas and reduce your environmental emissions.
Convenience and comfort:
It's important to choose a scooter that https://www.depo.ua/ukr/sport/naypopulyarnishi-mototsikli-2022-roku-pidsumki-i-reyting-motozilla-202301231445592 offers comfort and convenience while riding in the city. Pay attention to seat ergonomics, handlebar height, and pedal position. Test out the scooter before you buy to make sure you feel comfortable behind the wheel and can easily reach https://en.interfax.com.ua/news/press-release/920472.htmlh all the controls.
Safety Systems:
Safety on the road is of the utmost importance. When choosing a scooter, look for safety systems such as anti-lock brakes (ABS), stability control system (ESC), and high-visibility headlights. These systems will https://osvita.ua/news/87026/ help you reduce the risk of accidents and keep you safe on the road.
Conclusion:
Choosing a scooter for urban riding requires attention to several key aspects. Size and compactness, engine power, fuel efficiency, comfort and convenience, and safety systems are all factors to consider when choosing a scooter for city riding. Don't forget your personal preferences and budget as well. Research various scooter models thoroughly, read reviews and consult a salesperson or expert to make the right choice and enjoy a comfortable and safe city ride on your new scooter.

XrumerEtego - Премиум база для Xrumer

4. 7. 2023 10:02

Премиум база для Xrumer https://dseo24.monster/premium-bazy-dlja-xrumer-seo/prodaetsja-novaja-baza-dlja-xrumer-maj-2023/
Лучшая цена и качество.

Rebeccainedo - Поставки лантаноидов и хим. соединений с ними.

30. 6. 2023 6:41

На портале PKP-RMS - https://pkp-rms.ru, вы сможете подобрать из большого ассортимента, насчитывающего более 1000 наименований товаров. Наша компания - крупнейший поставщик в РФ, специализирующийся на поставке лучших материалов как для производственных, так и научно-исследовательских целей. Наш каталог товаров - это беспрецедентный источник информации о продуктах для какого-либо бизнеса.

Наши товары:
- Гольмий (III) оксалат декагидрат: https://pkp-rms.ru/catalog/neorganicheskie-soedineniia/golmii-iii-oksalat-dekagidrat/
- Кремний (IV) оксид: https://pkp-rms.ru/catalog/neorganicheskie-soedineniia/kremnii-iv-oksid/
- Кадмий оксид: https://pkp-rms.ru/catalog/neorganicheskie-soedineniia/kadmii-oksid/
- Иттербий (III) оксалат гидрат: https://pkp-rms.ru/catalog/neorganicheskie-soedineniia/itterbii-iii-oksalat-gidrat/
- Индий (III) сульфат гидрат: https://pkp-rms.ru/catalog/neorganicheskie-soedineniia/indii-iii-sulfat-gidrat/

Donaldpoota - Купить Шишки в Москве? САЙТ - WWW.KLAD.TODAY Шишки Купить. САЙТ - WWW.KLAD.TODAY

24. 6. 2023 14:28

Купить Шишки в Москве? САЙТ - WWW.KLAD.TODAY Шишки Купить. САЙТ - WWW.KLAD.TODAY


ССЫЛКА НА САЙТ - https://klad.today/

ССЫЛКА ДЛЯ САЙТА - https://klad.today/

ССЫЛКА ЧТОБ ЗАЙТИ - https://klad.today/

ССЫЛКА В НАШ САЙТ - https://klad.today/

ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ - https://klad.today/


Купить Шишки в Москве,
Сколько стоит Шишки в Москве,
Как купить Шишки в Москве,
Где купить Шишки в Москве,
Купить Шишки в Москве,
Сколько стоит КУРЕВО Шишки в Москве,
Купить КУРЕВО Шишки в Москве,
Цена на КУРЕВО Шишки в Москве,
Купить героин в Москве,
Купить экстази в Москве,
Купить шишки в Москве,
Купить гашиш в Москве,
Купить мефедрон в Москве,
Купить экстази в Москве,
Купить МДМА в Москве,
Купить лсд в Москве,
Купить фен в Москве,
Купить скорость альфа в Москве,
Купить гидропонику в Москве,
Купить метамфетамин в Москве,
Купить эйфоретики в Москве,
Купить закладки в Москве,
Купить ШИШКИ закладкой в Москве

DonaldQuipt - Центр биржевых технологий

22. 6. 2023 0:55

Центр биржевых технологий
329

15 декабря 2016

Одесса

Доверительный
Если вы хотите,чтобы вас обокрали.Не заплатили вам зарплату.Заставили открыть на себя частного предпринимателя и платить со своего кармана налоги в налоговую.Вам прямая дорога в ЦБТ. Штрафы по любому поводу.При чем штрафы от 50 уе и выше.Это при зарплате 300уе.Хамство руководства.Постоянные переработки.Самое главное - люди эти не честные!ЕСЛИ ВЫ НЕ ВРАГ СЕБЕ И СВОЕМУ ЗДОРОВЬЮ,ОБХОДИТЕ ИХ МИМО!

0


Нам очень важна ваша поддержка
Стать патроном
Отправить крипту
Отправить деньги
Мерч Antijob
8 Комментариев
Создайте или войдите в аккаунт, чтобы комментрировать
Анна 20 марта 2021 12:37:15
Даже уголовные дела, которые ведутся против создателя ЦБТ Телетрейд, не могут заставить одуматься сотрудников
Показать полностью
Ответить
0
Руслан 19 марта 2021 18:05:47
Беспринципность ЦБТ просто поражает. Мало того, что Центр Биржевых Технологий свою обучающую программу ухудшает каждый год, в чем я и мои друзья уже убедились на собственном опыте, так он по-прежнему
Показать полностью
Ответить
0
Владимир 18 марта 2021 10:57:37
Я видел разные отзывы про Центр Биржевых Технологий, и разные ответы представителей этой компании на те отзывы, но то, что в последнее время сочиняет эта компания, на голову не налазет! Это ЦТБ являет
Показать полностью
Ответить
0
Василий 7 декабря 2017 05:58:44
Прикольно, что у нас есть такие компании, которые обучают торговать. Я ходил в центр биржевых технологий на обучение в прошлом месяце. Все курсы длились две недели. За это время нам рассказали о том,
Показать полностью
Ответить
0
Алекс 26 марта 2019 14:09:56
Левый коммент в стиле ЦБТ. Они любят себе везде писать хорошие комменты на ютюбе. Только вот просчитались немного с городом, ляпнули киевский коммент в Одессу. Или я живу в Одессе на другой планете, г
Показать полностью
Ответить
0
Станислав 20 ноября 2017 02:32:59
В прошлом году я устроился на работу в центре биржевых технологий в Одессе, офис у них на вице адмирала Жукова, 14, недалеко от греческой площади. Офис конечно красивый они себе сделали, видно, что но
Показать полностью
Ответить
0
hone 7 марта 2017 17:59:44
Доброго всем дня!я работал в так называемой компании центр биржевых технологий а по старому они назывались телетрейд и я вам скажу что это просто шарашкина кантора,которая за счет своих клиентов пост
Показать полностью
Ответить
0
ghost 29 апреля 2017 03:44:38
всем доброго дня! хочу вас предупредить что бы вы не шли работать в телетреид <br>особенно на 4 этаж <br>там работает упырь по имени лёня да да именно с маленькой буквы "л",он думает что он самый умны
Показать полностью
Ответить
0

PhillipHerIsaiahnix - DeshawnNaits

21. 6. 2023 11:05

https://sites.google.com/view/aviator-spribe/ Aviator Spribe
https://sites.google.com/view/krash-aviator-spribe/ Aviator Spribe

Charlesflave - Неотапливаемый киномарафон на KINOGO: открой для себя новые горизонты кино!

16. 6. 2023 9:35

Это самая лето обещает существовать запоминающимся с KINOGO (https://kiinogo.biz)! Поднимите расположение настоящим кинофестивалем прямо у себя здания. Мы счастливы представить вам нашу эксклюзивную сбрую фильмов и сериалов, легкодоступных для бесплатного просмотра в HD качестве в отсутствии надобности регистрации или отправки СМС.

От новейших голливудских блокбастеров до позабытых традиционных шедевров, от увлекательных триллеров по романтических комедий - наша книгохранилище постоянно обновляется, чтоб удовлетворить ваши кинематографические желания.

Желаете быть в курсе последних добавлений на интернет-сайт? Присоединяйтесь к нашей рассылке и получайте обновления прямо в вашу почтовую ящичек. Постоянно будьте в курсе новейших кинофильмов и сериалов на KINOGO (https://kiinogo.biz)!

Приготовьтесь к запоминающемуся лету с KINOGO (https://kiinogo.biz)!

PetarSuick - gеt nоw # bіg bonus

16. 6. 2023 0:37

Best onlіnе саsіno
Bіg bоnus аnd Frееsріns
Spоrt bеttіng аnd pоkеr

go now https://tinyurl.com/yckrs5ht

Egyvps - Top hosting companies in Egypt استضافة مواقع ر&#1

15. 6. 2023 23:01

السيرفرات الصغيرة. الاسعار تبدأ من فقط 200 جنيه شهريا. السيرفرات الكاملة. الاسعار تبدأ من فقط 1190 جنيه شهريا. أداء كامل ، أجهزة كاملة ، حلول تأجير خوادم لكل ...
استضافة مواقع , فى بى اس مصر , اقوى عروض الاستضافة , ارخص عروض الاستضافة , شركة تصميم مواقع واستضافة , شركة استضافة رسمية , عروض استضافة , فى بى اس , فى بى اس ويندوز , فى بى اس لينكس , ارخص عروض الفى بى اس , شركة فى بى اس رخيصة , ارخص عروض الريسلر , الريسلر تصميم , تصميم موقع , مواقع تصميم , تصميم منتدى , فى بى اس مصر , تصميم مواقع , تصميم المواقع , تصميم المنتديات , برمجة مواقع , حجز نطاق , فى بى اس كايرو
Top hosting companies in Egypt
Best web hosting providers in Egypt
Affordable hosting services in Egypt
VPS hosting in Egypt
Dedicated server hosting in Egypt
Cloud hosting in Egypt
Shared hosting providers in Egypt
Website hosting solutions in Egypt
Egyptian hosting companies comparison
Reliable hosting services in Egypt
أفضل شركات استضافة في مصر
خدمات استضافة مواقع في مصر
استضافة مواقع رخيصة في مصر
استضافة سحابية في مصر
خوادم مشتركة في مصر
استضافة مواقع محلية في مصر
استضافة ووردبريس في مصر
خوادم افتراضية خاصة في مصر
استضافة مواقع بالعربية في مصر
شركات استضافة مواقع موثوقة في مصر


شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/
عربتك - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/cart
تسجيل الدخول - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/sign-in
انشاء حساب جديد - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/sign-up
شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/home
السيرفرات الصغيرة (وندوز / لينكس) - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/173?chl=true
السيرفرات الكاملة - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/23?chl=true
سيرفرات كونكر - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/246
سيرفرات سيلك رود - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/249
اتصل بنا - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/contact
طلب خطة 1 - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/order-steps/server/103
فى بى اس , فى بى اس ويندوز , فى بى اس لينكس , فى بى اس فايف ام , فى بى اس سيرفر , فى بى اس سيرفرات , فى بى اس , فى بى اس ويندوز , فى بى اس لينكس , فى بى اس , فى بى اس , VPS , VPS HOST , VPS FiveM , FiveM , vps windows , vps linux , vps sentos , vps game , فى بى اس , HOST FiveM , فى بى اس مصر , شركة فى بى اس كايرو , شركة مصرية و لدينا وكلاء في معظم الدول العربية تقدم اقوي عروض الفى بى اس , فى بى اس كايرو , فى بى اس 1 جيجا , فى بى اس 2 جيجا , فى بى اس مجاني , في بي اسات , فى بى اس مصر , شركة كل حاجه , المحترفين العرب , كويك ويب , استضافة الحلم , فى بى اس , عرب فى بى اس , فى بى اس سرو , عرو ض الفى بى اس , عمل سيرفرات كونكر تهيس , فى بى اس , وعمل صفح تسجيل كونكر تهييس , وحمايه السيرفرات حمايه كامله استضافة و تصميم للمواقع افضل عروض الريسلر و اقوى عروض الفى بى اس وارخصها , افضل عروض سيرفرات متاحة , سورسات كونكر تهيس , صفحات تسجيل كونكر , عروض فى بى اس , شركة فى بى اس , شركه فى بى اس , شركه فى بى اس , عروض سورسات مميزة , فى بى اس مصر, شركه فى بى اس مصر , فى بى اس , شركة فى بى اس , فى بى اس مجاني , عروض الاوتوباتش , فى بى اس , فى بى اس

KennethLigue - JimmyMeaws

14. 6. 2023 10:00

Sex toys https://self-lover.store/ have become an integral part of modern intimate life for many people. Their variety strikes the imagination. In intimate goods stores you can find many different types and models that help diversify your sex life and give pleasure.

CharlesHumma - https://clck.ru/34accG

13. 6. 2023 10:11

https://clck.ru/34acYe

Scottmon - Fast Cash for Homes: Selling Your Colorado Property Made Easy

9. 6. 2023 23:19

Hey guys,

I'm trying to sell my house fast in Colorado and I was wondering if anyone had any tips or suggestions on how to do it quickly and efficiently? I've already tried listing it on some popular real estate websites, but I haven't had much luck yet.

I'm thinking about working with a local real estate agent, but I'm not sure if that's the best option for me.

If anyone has any experience with selling a house fast in Colorado, I would love to hear your story.

Thanks in advance!

Antoniodew - New moda

5. 6. 2023 6:42

https://twitter.com/tracer_k/status/308550866997231617

stopspamresultsinturkey - stopspamresultsinturkey

3. 6. 2023 23:19

stopspamresultsinturkey

diZwaa - Купить ЭКСТАЗИ

1. 6. 2023 16:01

Свежие клады в одно Касание!
Тайники, Прикопы, Магниты.
100% наход.
Приятные цены.

СТРАНЫ РЕАЛИЗАЦИИ: Россия, Беларусь, Приднестровье (ПНР), Азербайджан, Казахстан, Узбекистан, Таджикистан, Кыргызстан, Туркменистан.

- У нас возможно:
Купить БОШКИ, ШИШКИ
Купить СКОРОСТЬ, СОЛЬ
Купить МЕФ
Купить ФЕН
Купить МДМА
Купить КОКАИН
Купить МАРКИ
Купить ЭКСТАЗИ

Работаем более 6 лет!

https://telegra.ph/Narko-SHop-nomer-1-05-26

Оператор:
https://t.me/DND_STOR

Terryfunny - Приглашаем на бесплатное онлайн просмотр фильмов в HD качестве на vecherkom.biz!

28. 5. 2023 12:39

Мы рады предложить вам наш новый кино-сайт https://vecherkom.biz! Специально для вас мы собрали большую коллекцию фильмов и сериалов, которые вы можете смотреть онлайн бесплатно и без регистрации.

Прекратите искать, где смотреть любимые фильмы и сериалы! Ведь у нас на https://vecherkom.biz вы найдете огромный выбор кино всех жанров, от новинок до старых добрых классиков. А главное, все это доступно в HD качестве и без необходимости регистрации или отправки СМС.

Мы уверены, что каждый найдет у нас что-то по вкусу, будь то боевики, комедии, драмы, мелодрамы, детективы, фантастика или мультики. Наслаждайтесь своими любимыми фильмами и сериалами в любое удобное для вас время и в любом месте.

Помимо этого, на нашем сайте регулярно проводятся обновления. Мы постоянно добавляем новые релизы, чтобы вы могли быть в курсе последних кино новинок.

Загляните на https://vecherkom.biz и убедитесь в этом сами. Мы уверены, что вы останетесь довольны нашим качеством и удобством просмотра.

До скорого на https://vecherkom.biz!

Egyvps - Top hosting companies in Egypt استضافة مواقع ر&#1

27. 5. 2023 1:21

السيرفرات الصغيرة. الاسعار تبدأ من فقط 200 جنيه شهريا. السيرفرات الكاملة. الاسعار تبدأ من فقط 1190 جنيه شهريا. أداء كامل ، أجهزة كاملة ، حلول تأجير خوادم لكل ...
استضافة مواقع , فى بى اس مصر , اقوى عروض الاستضافة , ارخص عروض الاستضافة , شركة تصميم مواقع واستضافة , شركة استضافة رسمية , عروض استضافة , فى بى اس , فى بى اس ويندوز , فى بى اس لينكس , ارخص عروض الفى بى اس , شركة فى بى اس رخيصة , ارخص عروض الريسلر , الريسلر تصميم , تصميم موقع , مواقع تصميم , تصميم منتدى , فى بى اس مصر , تصميم مواقع , تصميم المواقع , تصميم المنتديات , برمجة مواقع , حجز نطاق , فى بى اس كايرو
Top hosting companies in Egypt
Best web hosting providers in Egypt
Affordable hosting services in Egypt
VPS hosting in Egypt
Dedicated server hosting in Egypt
Cloud hosting in Egypt
Shared hosting providers in Egypt
Website hosting solutions in Egypt
Egyptian hosting companies comparison
Reliable hosting services in Egypt
أفضل شركات استضافة في مصر
خدمات استضافة مواقع في مصر
استضافة مواقع رخيصة في مصر
استضافة سحابية في مصر
خوادم مشتركة في مصر
استضافة مواقع محلية في مصر
استضافة ووردبريس في مصر
خوادم افتراضية خاصة في مصر
استضافة مواقع بالعربية في مصر
شركات استضافة مواقع موثوقة في مصر


شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/
عربتك - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/cart
تسجيل الدخول - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/sign-in
انشاء حساب جديد - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/sign-up
شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/home
السيرفرات الصغيرة (وندوز / لينكس) - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/173?chl=true
السيرفرات الكاملة - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/23?chl=true
سيرفرات كونكر - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/246
سيرفرات سيلك رود - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/249
اتصل بنا - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/contact
طلب خطة 1 - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/order-steps/server/103
فى بى اس , فى بى اس ويندوز , فى بى اس لينكس , فى بى اس فايف ام , فى بى اس سيرفر , فى بى اس سيرفرات , فى بى اس , فى بى اس ويندوز , فى بى اس لينكس , فى بى اس , فى بى اس , VPS , VPS HOST , VPS FiveM , FiveM , vps windows , vps linux , vps sentos , vps game , فى بى اس , HOST FiveM , فى بى اس مصر , شركة فى بى اس كايرو , شركة مصرية و لدينا وكلاء في معظم الدول العربية تقدم اقوي عروض الفى بى اس , فى بى اس كايرو , فى بى اس 1 جيجا , فى بى اس 2 جيجا , فى بى اس مجاني , في بي اسات , فى بى اس مصر , شركة كل حاجه , المحترفين العرب , كويك ويب , استضافة الحلم , فى بى اس , عرب فى بى اس , فى بى اس سرو , عرو ض الفى بى اس , عمل سيرفرات كونكر تهيس , فى بى اس , وعمل صفح تسجيل كونكر تهييس , وحمايه السيرفرات حمايه كامله استضافة و تصميم للمواقع افضل عروض الريسلر و اقوى عروض الفى بى اس وارخصها , افضل عروض سيرفرات متاحة , سورسات كونكر تهيس , صفحات تسجيل كونكر , عروض فى بى اس , شركة فى بى اس , شركه فى بى اس , شركه فى بى اس , عروض سورسات مميزة , فى بى اس مصر, شركه فى بى اس مصر , فى بى اس , شركة فى بى اس , فى بى اس مجاني , عروض الاوتوباتش , فى بى اس , فى بى اس